Wednesday, April 09, 2008

Jiihaa,

Ja minne se aika katoaa? Loma oli ja meni. Tässä täytyy kehua Phi-Phi saarta joka oli oikea lomalaisen paratiisi. Lämpöä oli riittävästi (joinain päivinä jopa hieman liikaa allekirjoittanelle, kun lämpöhalvaus iski) ja aurinko paistoi joka päivä. Valkeat hiekkarannat ympäröivät autotonta saartaa lähes jokapuolelta. Ja innostuin sukelluksestakin käytyäni alkeiskurssin! Toinen viikko menikin sitten ihaillessa merenalaisen maailman aarteita. Kenties eksoottisin ilmestys oli valtava avaruusoliota muistuttava paholaisrausku, josta enemmän kuvia miehenpuolen Flickr-accountilla.

Lisäksi kävimme kiipeilemässä aivan mahtavan oppaan johdolla, ja täytyy myöntää että kalkkikivi on kertakaikkisen mainio materiaali kiipeilyyn. Otteita löytyy kaikkialta. Harjoittelimme liidausta oppaamme johdolla ja se oli kohtalaisen turvallisen tuntuistakun joka nypystä sai tukevan otteen ;).

Ruokaa ei juuri ole tullut viimeaikoina laitettua, sillä kärsin edelleen Thaimaan matkan lopun antikliimaksista , ruokamyrkytyksestä... Ei mukava tauti, jonka johdosta tällä hetkellä kierrän keltaisella currylla maustetut ruuat varsin kaukaa.

No comments: